meny
HELLAS ORIENTERINGSKLUBB
En idrottsklubb med anor från 1899
meny
Kurs
MÅNADSPROGRAM
Öppna Månadsprogrammet online

» Träningsgrupper, rev. 180405
» Träningsgruppsanvisningar, rev. 160229

SOCIALA MEDIER

Hellas Orientering har även en sida på Facebook.
» Facebook

MEDLEMSUPPGIFTER

Ny adress/e-post/telefonnummer?
»

NYHETSSÖK & NYHETSARKIV

Sök med ord/fras i nyhetsarkivet.

Arkivet visar månadslänkar (1-12) per år.

2019:  » 1 2 3
2018:  » 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11
2017:  » 1 2 3 4 5 8 9 10 11 12

» Visa/dölj tidigare år

TIRÉNS TIRADER - OMSTARTEN

Sverker Tirén slutade nyligen efter många år att blogga, men har nu fått inspirationen åter och ger sig i kast med en omstart.

» Tiréns Tirader - Omstarten

 
NYHETER
Måndagen den 29/10 -18 | 13:02.
Postat av Hans Carlsson.
| Print | URL |
kontroll Hellas avslutade oktober på bästa sätt!

Hellas avslutade oktober på bästa sätt!

Haninge natten med 2 deltagare från klubben: Galina och Torbjörn. Det var första nattorienteringstävling för Galina och hon firade det med tredje plats och 1:30 efter segrare. Enligt Torbjörn hade han en av de värsta tävlingarna någonsin. Han missade första kontrollen och alldrig kom tillbaka in i orienteringen på riktigt.

Lördag kl.13:00 stod 2 Hellaslag på Haninge sprintstafetts startlinje. Herman och Leo gjorde fin första sträcka och släppte ut Tore och Petra till andra sträckan. Tore hängde med täten hela vägen och lämnade över stafetten till Galina i toppläge. Petra var lite efter men helt nöjd med sin insats. Galina gjorde en bra sträcka och kom trea i mål! Leonas tog tredje sträcka för andra laget och kom i mål tillsammans med Petra.

Söndag morgon träffades Hellas i Uppsala och fortsatte ytterligare 4 mil västerut för Oktoberracet. Ju längre vi åkte ju mer snö det låg på marken. Parkeringsvakten hälsade oss: "Välkommen till vinterland!".

Snö skrämde inte Hellas och Galina gjorde fin insats med andra plats, 1:33 efter meriterade Gunilla Svärd. Torbjörn sprang bra förutom en sträcka där han svängde för tidigt och tappade ca.6 min. Efter det fortsatte Torbjörn bra och kunde även lägga på lite extra på slutet. Dock slarvade han med kontrolldefinition vid en av de sista kontrollerna och stämplade fel, tyvärr.

Stort grattis till alla! Nu har vi bara en månad kvar till vintern. Dock ser det ut som snö och kylan kommer tidigare.

Ha ett fint och aktivt höstlov!

Mvh, Leonas