meny
HELLAS ORIENTERINGSKLUBB
En idrottsklubb med anor från 1899
meny
Kurs
MÅNADSPROGRAM
Öppna Månadsprogrammet online

» Träningsgrupper, rev. 180405
» Träningsgruppsanvisningar, rev. 160229

SOCIALA MEDIER

Hellas Orientering har även en sida på Facebook.
» Facebook

MEDLEMSUPPGIFTER

Ny adress/e-post/telefonnummer?
»

NYHETSSÖK & NYHETSARKIV

Sök med ord/fras i nyhetsarkivet.

Arkivet visar månadslänkar (1-12) per år.

2019:  » 1 2 3
2018:  » 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11
2017:  » 1 2 3 4 5 8 9 10 11 12

» Visa/dölj tidigare år

TIRÉNS TIRADER - OMSTARTEN

Sverker Tirén slutade nyligen efter många år att blogga, men har nu fått inspirationen åter och ger sig i kast med en omstart.

» Tiréns Tirader - Omstarten

PUBLIKKONTROLLEN

Välkommen med dina åsikter och kommentarer.

Senaste inlägget: Lördag 16/3

"Agnes - instämmer i Jörgens hälsning, och önskar dig varmt lycka till i Västerås och en ny..."

» Besök kontrollen

NYHETER
Fredagen den 22/9 -17 | 08:35.
Postat av Hans Carlsson.
| Print | URL |
kontroll LEONAS VANN HANINGE TRAIL

Herrsidan i torsdagens Haninge Trail vid Rudan vanns av Leonas Mockunas från Hellas Orientering på den mycket fina tiden 28:11. Tvåa och trea blev Peter Thunvall och Anders Eriksson - båda löpare från IKJ.

RA GJORT LEONAS!

Tisdagen den 19/9 -17 | 17:29.
Postat av Ulla-Britt Berglund.
| Print | URL |
kontroll Svampar runt Granby

Tänk att en tisdag kunna ta sig ut till skogarna runt Granby för svampplock … Under min och Kristina Skoglunds runda idag hittade vi bl.a. rimskivling, karljohan (även benämnd stensopp), mandelkremla, trattkantarell, svart trumpetsvamp och gul kantarell (jag bara hittade en endaste en!). Vi avslutade med fika ute på Granbys altan och konstaterade att vi minsann har många finfina dagar som pensionärer!


Foto: Ulla-Britt Berglund

Söndagen den 10/9 -17 | 22:24.
Postat av Hans Carlsson.
| Print | URL |
kontroll DM-Natt 2017

Ett stort tack till alla som medverkade, genom både små och stora insatser, till att vårt arrangemang av Natt DM kunde genomföras. Ja, en del gjorde heroiska insatser. Kan inte låta bli att nämna Assar som banläggare och Micke som ansvarade för kontrollutsättning och kontrollintagning, men även fler stora insatser genomfördes.

Tävlingen löpte på bra. Parkeringsytorna fylldes utan större köbildning. Arenan var inbjudande upplyst. Tävlande kom till start och fick springa väl avvägda banor i utmanande natterräng. Tävlingen kunde följas genom dels onlinebevakning och dels vår speakerfunktion som genom både radiokontrollerer och förvarning gav mycket goda förutsättningar att följa ”sina” löpare. Resultaten anslogs på resultattavlan i rask takt. DM-plaketter och hederspriser delades ut i takt med att klasserna gick i mål.

Markan bjöd på goda och välgjorda smörgåsar och för kvällen passande varm soppa och mycket annat gott. Trots det fina duggregnet så var det en väl passande kväll för nattorientering. Det är mycket material som åtgår vid ett arrangemang och många turer mellan arenan och Granby, med fylld skåpbil, blev det.

Det finns förstås förbättringsområden och dem får vi i tävlingsledningen utvärdera. Avslutningsvis, återigen ett mycket stort tack till er alla.

Lotta och Eva
Tävlingsledare